Kérem várjon!
2018. február 23., péntek | Sitemap
Szolgáltatásaink, termékeink

Felhasználási feltételek

A www.erix.hu weboldal felhasználási feltételei

Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunkra történő belépésével Ön elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatásunkban foglaltakat, továbbá az alábbi feltételeket abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalunknak.

A www.erix.hu oldal üzemeltetője, az Erix Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Az Adatvédelmi tájékoztatásban foglaltak hatálya nem terjed ki a weboldalon hirdető harmadik személyek honlapjaira és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokra, továbbá olyan honlapokra, melyekre a weboldalon található hivatkozás (link) vezet.
A weboldal tartalma, képi megjelenítése az Erix Kft tulajdona. Tilos az Erix Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül a weboldal vagy részeinek másolása, terjesztése, tárolása, vagy üzleti célú felhasználásának bármely formája. Az Erix Kft ugyanakkor hozzájárul a weboldal tartalmának személyes, az oldalon történő biztosítási díjszámítás és biztosítás megkötése céljából történő kinyomtatásához, vagy ugyanezen célból a weboldal képernyőképeinek elektronikus tárolásához.

Magyar Autóklub - Erix - Oldtimer Kötelező felelősségbiztosítás és Casco biztosítás díjkalkulátorok
Online szolgáltatásaink
Ha biztosítást szeretne kötni, vagy
zöldkártyát, csekket kér...
Erix Mportál
Bejelentkezés a felületre »
Elérhetőségeink
1096 Budapest, Vendel u. 11.
Tel.: (+36 1) 455-6300
Fax: (+36 1) 455-6399
E-mail: erix@erix.hu
6721 Szeged, Kálmány L. u. 14.
Tel.: (+36 62) 551-310
Fax: (+36 62) 551-319
E-mail: szeged@erix.hu
Partnereink
Lyoness partner
Szolgáltatásaink, termékeink
Erix Biztosítási Alkusz