Kérem várjon!
2018. február 23., péntek | Sitemap
Szolgáltatásaink, termékeink
Lyoness, pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Kedves leendő Partnerünk!

Társaságunk a Lyoness vásárlói rendszerhez kapcsolódó szolgáltatóként, mindazon kedvezményeket kínálja portálunkon vagy egyéb módon történő szerződéskötés esetén, melyet a vásárlói klubrendszer szabályzata lehetővé tesz.

A rendszerről röviden: A Lyoness egy független, nemzetközi vásárlóközösség, mely számos különböző kereskedelmi ágazatot egyetlen ötlettel kapcsol össze: „Pénzvisszatérítés mindenvásárlás után.“ Ez a közös vásárlási volumen jobb feltételeket biztosít a termékpartnereknél minden egyes Lyoness vásárló számára, mint amit a fogyasztó egyéni vásárlása révén elérhetne. Minden, Lyoness Termékpartnernél, Lyoness-szen keresztül történt vásárlás készpénzt hoz a számlájára.

A Lyoness vásárlói közösségben mindenki a teljes árat fizeti meg a pénztárnál, viszont a kereskedő a vételár összegének jelentős, előre megegyezett részét visszajuttatja – nem magának az adott vásárlónak, hanem - a vásárlói körnek.

A szolgáltató, hogy a beérkezett jutalékok nem egy az egyben kerülnek visszaosztásra ahhoz a vásárlóhoz, akinek a vásárlásából az adott jutalék keletkezett. A bolt által fizetett jutalék arra szolgál, hogy „kitermelje” a vásárlói körön belüli valamelyik korábbi vásárlás értékének nagy részét.

A Lyoness tagjaiként az emberek ugyanazokban a boltokban, ugyanazon szolgáltatóktól vásárolnak, mint eddig, ugyanannyiért, mint eddig, de legfőképpen pontosan azokat a termékeket veszik meg, amikre szükségük van. Ez a közösség mindenkit ki tud szolgálni, hiszen a hozzá csatlakozott boltokban, szolgáltatóknál mindenki pontosan azt veszi meg, amit amúgy is szeretne, és nem azt, amit mi szeretnénk eladni neki. A vásárlási ár sem különbözik a szokványostól, hiszen a Lyoness azokkal a partnerekkel szerződik, akiket a vásárlók maguk előnyben részesítenek.

A Lyoness rendszerében a tagoknak nem kell sem regisztrációs díjat fizetniük, sem éves tagsági díjat, nincsen kötelező értékű vásárlás sem. Semmi nem kötelező!
Magyar Autóklub - Erix - Oldtimer Kötelező felelősségbiztosítás és Casco biztosítás díjkalkulátorok
Online szolgáltatásaink
Ha biztosítást szeretne kötni, vagy
zöldkártyát, csekket kér...
Erix Mportál
Bejelentkezés a felületre »
Elérhetőségeink
1096 Budapest, Vendel u. 11.
Tel.: (+36 1) 455-6300
Fax: (+36 1) 455-6399
E-mail: erix@erix.hu
6721 Szeged, Kálmány L. u. 14.
Tel.: (+36 62) 551-310
Fax: (+36 62) 551-319
E-mail: szeged@erix.hu
Partnereink
Lyoness partner
Szolgáltatásaink, termékeink
Erix Biztosítási Alkusz