Kérem várjon!
2018. február 23., péntek | Sitemap
Szolgáltatásaink, termékeink
Az ERIX Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft-t 1991-ben, az egyik első klasszikus biztosítási alkusz cégként alapították Budapesten, magyar magánszemélyek azzal a céllal, hogy vállalkozók, vállalkozások, vállalatcsoportok tevékenységi kockázatainak kezelésében, ill. biztosításokkal történő csökkentésében nyújtson segítséget partnereinek. Az induláskor pár fős vállalkozás ma már több mint 40, szakterületén nagy tapasztalattal rendelkező munkatársat foglalkoztat.

Megbízóink köre folyamatosan bővült, ennek eredményeként az ERIX a magyar biztosítási piac egyik vezető biztosítási alkuszává vált a klasszikus biztosítási alkuszi tevékenységet folytató cégek között. A vállalati szektor mellett ma már magánszemélyek, Önkormányzatok, Költségvetési szervek, Közös képviselők (Társasházak) részére is elérhetőek szolgáltatásaink.

Cégünk nem a biztosító társaságok megbízásából dolgozik, hanem a felmerülő biztosítási ügyeket partnereink megbízásából, ill. igényeinek, érdekeinek megfelelően képviseli. A biztosítási alkusz cégek működése szigorú (törvényi) feltételekhez van kötve.

Partnereink számára szolgáltatásaink nagy része díjmentes, tevékenységünk a partnereink biztosítási költségeit nem növeli, sőt az esetek többségében - a biztosítási díjak és feltételek optimalizálása, illetőleg a biztosítási rendszer kezelésével kapcsolatos teendők átvállalása miatt - csökkenti.

Fennállásunk alatt több tízmilliárd Ft díjú biztosítási szerződést dolgoztunk ki, ill. kezeltünk és közreműködésünkkel több milliárd Ft-nyi kártérítés került kifizetésre megbízóink részére.
Tevékenységünk főbb jellemzői
 • Egyedi, gazdaságos, testreszabott megoldások
  Célunk az ügyfél igények kielégítése, ill. a felmerülő kockázatok gazdaságos csökkentése és nem a biztosítók standard termékeinek "eladása". Több mint két évtizedes piaci tapasztalatainkat valamint hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerünket, számottevő piaci súlyunkat kihasználva gyorsan, hatékonyan alakítjuk ki az ügyfeleink számára legelőnyösebb, testreszabott biztosítási konstrukciókat.
 • Biztosítási piac tökéletes ismerete
  Megoldási javaslataink alapvetően a hazai gazdasági és jogi környezet ismeretén és ügyfeleink kockázatainak feltérképezésén alapulnak, ill. folyamatosan azokhoz igazodnak.
 • Minden ügyfél fontos ügyfél
  Tulajdonosai elkötelezettségének köszönhetően Társaságunk valamennyi ügyfele számíthat arra, hogy - erre vonatkozó külön megállapodás alapján - a szerződéskötéstől a kár kifizetéséig képviseljük érdekeit.
 • Függetlenség, nemzetközi kapcsolatok
  Erős, biztosítóktól független alkuszként a hazai és szükség esetén a nemzetközi piac legjobb megoldásait keressük meg ügyfeleink számára.
 • Ügyfélcentrikus szolgáltatás
  Ügyfélkezelési gyakorlatunk gyors és rugalmas, egy-egy ügyfél kiszolgálásáért több kapcsolattartó is felelős lehet.
  A biztosítási szerződések kialakítása, a kockázatok kezelése mellett szolgáltatásunk központi eleme a kárrendezés, ill. kárrendezési tanácsadás. Az ügyfél elvárásoknak megfelelve a biztosítási díjak esedékességének figyelését, ill. megfelelő határidőre történő beszedését is vállaljuk.
 • Legfőbb erősségünk a stabil munkatársi gárda
  Számos munkatársunk a cég alapítása (!) óta Társaságunk alkalmazottja, óriási biztosítás-szakmai tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel.
 • Elégedett alkalmazott = Elégedett ügyfél
  Ügyfélcentrikus hozzáállásunknak köszönhetően számos ügyfelünket cégünk alapítása óta megbízóink között tudhatjuk. Megbízóink kiszolgálásának nyomonkövetésére ügyfélelégedettség-mérési rendszerrel rendelkezünk.
 • Stabilitás, kiszámíthatóság, napi kapcsolat
  Állandó "ügyfélgazdák" és több csatornás elérhetőségi rendszer áll folyamatosan partnereink rendelkezésére. Partnereink igényeit, tevékenységét folyamatosan nyomon követjük, hogy mindig naprakészen, a legkedvezőbb megoldási javaslatokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére.
Magyar Autóklub - Erix - Oldtimer Kötelező felelősségbiztosítás és Casco biztosítás díjkalkulátorok
Online szolgáltatásaink
Ha biztosítást szeretne kötni, vagy
zöldkártyát, csekket kér...
Erix Mportál
Bejelentkezés a felületre »
Elérhetőségeink
1096 Budapest, Vendel u. 11.
Tel.: (+36 1) 455-6300
Fax: (+36 1) 455-6399
E-mail: erix@erix.hu
6721 Szeged, Kálmány L. u. 14.
Tel.: (+36 62) 551-310
Fax: (+36 62) 551-319
E-mail: szeged@erix.hu
Partnereink
Lyoness partner
Szolgáltatásaink, termékeink
Erix Biztosítási Alkusz