Magyar Autóklub Erix Biztosítási Alkusz Kft.
Kötelező
gépjármű
felelősségbiztosítás
DÍJSZÁMÍTÁSHOZ KATTINTSON IDE
Casco
biztosítási
ajánlatkérés
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ITT

Üdvözöljük oldalainkon!

 
elérhetőségeink
Tel.: (+36 1) 886-3616
Fax: (+36 1) 886-3613
E-mail: oldtimer@erix.hu
bejelentkezés
Ha Ön már korábban regisztrált online díjkalkulátorunkon, akkor ide kattintva tud bejelentkezni.bejelentkezés
Itt tudja lekérdezni az Ön Casco biztosítási ajánlatát
Kérjük írja ide az e-mail-ben kapott ajánlatkérelem kódot:

Valószínűleg mindenki szereti, óvja, félti az autóját! Azonban Ön, mint egy muzeális autó büszke tulajdonosa, ezt még fokozottabban teszi, hiszen ahányszor csak ránéz, eszébe jut a sok-sok ráfordított idő, munka, utánajárás, amit abba fektetett, hogy az Ön által elképzelt tökéletes állapotú legyen a gépjármű! Ünnepnapnak tekinti, amikor a féltve, garázsban őrzött autójával útnak indul egy kiállításra, vagy csak „úgy” egy kirándulásra!

Bár Ön nagyon vigyáz a muzeális autójára, ennek ellenére bekövetkezhet a „baj”! Hiszen hiába tárolja gondosan zárt tértben a gépjárművet arra, hogy pl. egy tűz, földrengés (elemi kár), stb. mikor következik be sajnos nincs ráhatása. Ahogy a szállítás, vagy kiállítás közben bekövetkező károk ellen sem tud teljes mértékben védekezni. Legyen Ön bármennyire is előrelátó, még a zárható helyen tárolt, muzeális értéket képviselő autójának eltulajdonítását sem tudja minden esetben megakadályozni!

Mivel tudjuk, hogy mennyire fontos Önnek az autója, a Magyar Autóklubbal összefogva segítünk Önnek, hogy ha bekövetkezne a „baj” az anyagi fedezet a rendelkezésére álljon a keletkezett károk kijavításához!

Weboldalunkat és rendszerünket eme cél megvalósítása érdekében alakítottuk ki és működtetjük.

A kívánt biztosítási fajta (kötelező, casco) kiválasztását követően ismerheti meg milyen díjon és casco biztosít esetében, milyen feltételek mellett kínálunk Önnek biztosítási fedezet megteremtésére lehetőséget. A díjszámítás, valamint az ajánlatkérés megkezdéséhez kattintson a weboldalunkon elhelyezett igénye szerinti indító ikonokra.